Over de Gebruiksrechtovereenkomst

De Gebruiksrechtovereenkomst is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab die de voorwaarden voor het gebruik van het programma bepaalt.

Lees de gebruiksrechtovereenkomst duidelijk voordat u het programma begint te gebruiken.

Door te bevestigen dat u akkoord gaat met de Gebruiksrechtovereenkomst wanneer u het programma installeert of voor de eerste keer start, accepteert u de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst. Als u de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst niet aanvaardt, annulleer de installatie van het programma dan en gebruik het programma niet.